Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Yıldız Gürsoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 90 354 772 32 85
Belgegeçer : 90 354 772 44 07
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sarikayamtal.meb.k12.tr
Adres : KAPLICA MAH. LİSE CAD. ANADOLU LISESI BLOK NO 6/2 SARIKAYA / YOZGAT
VİZYON : Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip, sürekli gelişen ve değişime açık, alanında yüksek öğrenime yönelebilen, ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insani değerlerle donatılmış, Atatürkçü düşünce yapısına sahip, demokratik , laik ve insan haklarına saygılı , endüstrinin ihtiyaç duyduğu girişimci ve üretken bireyler yetiştirmek hedefimizdir.
MİSYON : Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların mesleki bilgi ve becerilerini artırmak, kendine güvenmelerini sağlamak ve onların 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler olarak yetiştirilmeleri sağlamak öncelikli misyonumuzdur.
BAŞARILAR :

Öğretmen :17
Öğrenci :101
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :800
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:00 ile 16:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : İlçemiz Yozgat iline 80 km. Kayseri iline ise 120 km uzaklıktadır. Yozgat ve Kayseri illerine belirli saatlerde minibüs ve otobüslerle ulaşım sağlanmakta olup ulaşım açısından herhangi bir sıkıntı yoktur.
Yerleşim Yeri : İlçemiz 20.000 nüfuslu olup, Yozgat iline bağlıdır. Ekonomisi daha çok tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Ayrıca Roma Dönemi´nden kalma tarihi kaplıcaları ile ünlü olup günümüzde de varlığını sürdüren kaplıca tesislerine sahiptir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Sarıkaya ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :